Not known Facts About ξενοδοχεια κυπαρισσια
Not known Facts About ξενοδοχεια κυπαρισσια
Blog Article
Η Αγία Κυριακή, λίγο παραπάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά, μπροστά στη γειτονιά της Μητρόπολης, είναι κι αυτή βοτσαλωτή, με εντυπωσιακά βράχια να την κορνιζάρουν, και πανοραμική θέα σε όλο το χωριό να συνοδεύει τις βουτιές σου.
Ωστόσο, με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση, τα κυπαρίσσια μπορούν να διατηρηθούν υγιή και ακμαία για πολλά χρόνια.
Εξερευνήστε περισσότερες εξαιρετικές επιλογές διαμονής στο Κυπαρίσσι, ξεκινώντας με ξενοδοχεία με πάρκινγκ.
Ο τελευταίος βρίσκεται αριστερά του χωριού, μετά την παραλία της Αγίας Κυριακής. Εκεί που για λίγα μόνο χιλιόμετρα, που ανήκουν στο νομό Λακωνίας (γιατί το κομμάτι της Αργολίδας είναι έτοιμο), δεν έχει ολοκληρωθεί ο παραλιακός δρόμος που θα ενώνει το Λεωνίδιο και τα Πούλιθρα με το Κυπαρίσσι.
Ωστόσο, το τακτικό κλάδεμα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση του σχήματος του δέντρου και στην αποφυγή του υπερπληθυσμού των κλαδιών.
Κρυμμένο πίσω από τεράστιους βράχους και βαθιά φαράγγια, το Κυπαρίσσι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και χαλάρωση.
Μία φορά, όμως, να δεις εδώ τον ήλιο να ανατέλλει μέσα από την θάλασσα, και τα ‘χεις ξεχάσει όλα.
Θα το προτιμήσουμε και στο επόμενο ταξίδι μας.Ευχαριστούμε την Τζένη για την όμορφη φιλοξενία!
Άρνα Λακωνίας: Το όμορφο χωριό του Ταϋγέτου με την πλούσια ορεινή φύση
Και τέλος η Μητρόπολη, το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι του χωριού, που βλέπει στην ομορφότερη παραλία του.
Τα Θέρμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με θέματα υγείας, που θέλουν να επισκεφθούν την Ικαρία κυρίως για τα ιαματικά λουτρά της.
Ο Αρμενιστής είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στο βορειοδυτικό άκρο της Ικαρίας, χτισμένο πάνω στο ακρωτήρι Στρεφώνι (Στρεφνόριο).
Δεν είναι εδώ το μοναδικό σημείο που η Λακωνία ακουμπά στην θάλασσα –κάθε άλλο: η Μάνη έχει το «βαρύ πυροβολικό» των παραλιών, η Μονεμβασιά είναι «καράβι που πλέει στη θάλασσα» που έλεγε και το διασημότερο παιδί της, ο Γιάννης Ρίτσος, και ο get more info Γέρακας είναι η ελληνική απάντηση στα νορβηγικά φιορδ.
Ο φλοιός και οι ρίζες του δέντρου χρησιμοποιούνταν επίσης για ιατρικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας του πυρετού και των γαστρεντερικών προβλημάτων.